Zaagmans & Vandenpenseele ondersteunt bedrijven en organisaties bij het optimaliseren van de in- en externe communicatie. In de studio worden items bedacht en ontworpen die positief onderscheidend en bepalend zijn voor de beeldvorming naar buiten. Daarnaast ontwerpt Z & V  interieurs en organiseert het activiteiten die een fijn leef- en werkklimaat bevorderen. Hoe werkt Z & V?

ab ovoAb ovo: vanaf het ei. Vrij vertaald: vanaf het begin. Wanneer Zaagmans & Vandenpenseele in opdracht gaat ontwerpen beginnen we bij het begin en dus bij u. Vertel ons eens uitgebreid en met gepaste trots over het product of de dienst die u levert. Laat ons eens zien, proeven, horen, voelen, beleven en ruiken. Toon ons de essentie van hetgeen u aan de man wilt brengen. Uw enthousiasme willen we doorgronden en overnemen. Dit gaat namelijk het uitgangspunt vormen voor het uitdenken en schetsen, voor het ontwerpen, voor de opdracht die u ons meegeeft.

ei
Na enige tijd komen we met een idee en dat presenteren we u. Een spannend moment… Wat vindt u van het door ons bedachte? Hebben we u goed begrepen? Is de tijdsplanning naar uw zin? Mogen we het ei verder gaan uitbroeden?

 

Ja?! Geweldig!

Bent u voorzichtig nieuwsgierig geworden en benieuwd naar wie wij zijn en wat we (nog meer) kunnen? Nodig ons dan geheel vrijblijvend uit. Laten we even de tijd nemen voor elkaar om echt kennis te maken. Laten we bij het begin beginnen.

Z & V geeft ook vorm aan wat is ontworpen. Daartoe beschikt het over een eigen werkplaats en een solide netwerk van vakmensen op het gebied van interieurbouw, signing, copywriting, websitebouw en online marketing.

Voor een kennismakingsgesprek belt of e-mailt u Jorg.

 

T  +31 (0)6 13 87 09 75

 jorg@zaagmansenvandenpenseele.nl